קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת דוברג

עוגת דוברג
עוגת דוברג'עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל של 1441 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קורנפלור, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו עוגת דוברג, עוגת לימון דוברג, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 3 מחבתות עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים לבנים של 4 ביצים בקערת זכוכית או מתכת עד לקבלת קצף. ממשיכים להכות עד פסגות נוקשה הטופס. הרם את המקצף שלך או להקציף ישר למעלה: קצה הפסגה שנוצר על ידי החלבונים צריך להתכרבל מעט. הניחו בצד. שמרו חלמונים בקערה קטנה. מנפים יחד קמח עוגה ואבקת אפייה בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח עוגהקמח עוגה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים 3/4 כוס חמאה, 2 כוסות סוכר ו -1 / 2 כפית מלח עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת אור ותפוח. התערובת צריכה להיות בהירה יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חלמונים שמורים בזה אחר זה, ומאפשרים לכל חלמון להתמזג בתערובת החמאה לפני שמוסיפים את הבא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
יוצקים פנימה תערובת קמח עוגה לסירוגין עם 1 כוס חלב, מערבבים עד להטמעה. מערבבים מיץ לימון 1 כפית תמצית וניל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קמח עוגהקמח עוגה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הקציפו חלבונים טרופות כמה פעמים; השתמשו במרית מטרפה או גומי כדי לקפל 1/3 מתערובת חלבון הביצה לבלילה כדי להבהיר אותה. מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו, מערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן להתפשט באופן שווה על התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה חומה זהובה בהירה ופשוט מושכת מדפנות התבנית, 15 עד 20 דקות. אל תאפו יתר על המידה. מגניב במחבתות עבור 5 דקות, ואז להפוך על קירור מדפי כדי מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להכנת פודינג: שלבו בסיר 1 1/2 כוסות סוכר, 1/2 כפית מלח, 1/4 כוס קמח, עמילן תירס ו 1/4 כוס אבקת קקאו וערבבו היטב. בקערה נפרדת מקציפים 1/2 כוס סוכר שנותרה ל -4 ביצים טרופות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים 4 כוסות חלב מלא לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מסירים מהאש ויוצקים בהדרגה תערובת חלב חם לתערובת הביצים, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
מחזירים פודינג לסיר ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1 כף חמאה ו -1 כף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
15
מעבירים פודינג לקערה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
להכנת קרם חמאה: מניחים 1 כוס חמאה מרוככת בקערת ערבוב. בהדרגה היכו ב 3 כוסות מסננת סוכר ממתקים. מקציפים 1 כוס אבקת קקאו מנופה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
17
מערבבים פנימה 1 כפית תמצית וניל ליצירת ציפוי חלק. אם הציפוי נוקשה מדי, הוסיפו כף מים חמים או לפי הצורך, טפטפו אותו לאט מאוד, וערבבו היטב עד לקבלת עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
18
להכנת גנאש: מניחים שוקולד צ ' יפס בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
19
מחממים שמנת כבדה בסיר עד שהיא חמה מאוד אך לא רותחת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
20
מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
21
בואו לעמוד במשך 3 דקות, ואז לטאטא, לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה, עד חלקה. מערבבים פנימה 2 כפיות תמצית וניל. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים ומניחים בצד. גנאש צריך להיות למריחה ולא יציב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
להרכבת עוגה: בעזרת סכין משוננת ארוכה ותנועת ניסור עדינה, פורסים כל שכבת עוגה לשניים אופקית. מכסים את צלחת העוגה ברצועות נייר קלף או נייר כסף לניקוי קל יותר. שים טיפת קרם חמאה במרכז הצלחת כדי שהעוגה לא תזוז. מניחים חצי עוגה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
23
מורחים מילוי רפרפת על שכבת העוגה, מקפידים לא למרוח אותה קרוב מדי לקצה (משקל שכבות העוגה יגרום לה להתפשט). הניחו בעדינות סיבוב עוגה נוסף על גבי הראשון וחזרו עם שכבת פודינג נוספת. חזור עם שכבות הנותרים פודינג, ציפוי פודינג עם שכבת העוגה האחרונה. מצננים עוגה למשך 30 דקות כדי לאפשר לה להתייצב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
24
פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם חמאת שוקולד. מצננים למשך 30 דקות, להתייצבות ולהתייצב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
25
מורחים עוגה קפואה עם גנאש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
26
הסר רצועות קלף או נייר אלומיניום מצלחת העוגה. אחסן עוגה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ