עוגת דלי ממתקים
עוגת דלי ממתקי המתכון יכולה להתבצע בתוך כ 3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 484 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. אם יש לך צבע מאכל ג'ל כתום, ציפוי שוקולד, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 59%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגיות דלי ממתקים, עוגת דלי חול, ו עוגת אוכל מלאך דלי חול.
הוראות
ריססו תבנית עוגה אחת בגודל 8 אינץ ' ושתי תבניות בונדט של 6 כוסות עם תרסיס בישול. מקציפים במיקסר את תערובות העוגה, הביצים, החלב והשמן; מחלקים בין המחבתות.
אופים עד שקיסם יוצא נקי, כ-25 דקות לעוגה העגולה ו-30 עד 35 דקות לצרורות; תן להתקרר.
גוון את ציפוי הווניל בצבע מאכל כתום. חתוך את הצדדים השטוחים של עוגות הצרור ואת החלק העליון של העוגה העגולה כדי להפוך לרמה. הופכים 1 עוגת צרור הפוך; מורחים עם ציפוי. למעלה עם העוגה העגולה, עוד ציפוי ועוגת הבונדט השנייה, ואז כפור את כל העוגה וצונן 30 דקות.
אבק קלות דף נייר שעווה עם עמילן תירס.
מרדדים את הפונדנט על הנייר למלבן בגודל 21 על 8 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'.
חותכים לרצועות 12, באורך 8 אינץ 'וברוחב 1 3/4 אינץ', ומחדדים את הקצוות כפי שמוצג.
מחברים את רצועות הפונדנט לעוגה, לוחצים קלות ומחליקים אותן מבסיס העוגה כלפי מעלה. מקררים את העוגה 30 דקות.
צייר עיני ג'ק-או-פנס, אף ופה על נייר וחתך אותם; לצרף את העוגה עם קיסמים. ציון סביב הגזרות בעזרת סכין חיתוך, ואז הסר את קיסמי השיניים והנייר.
עקבו אחר הקווים המנוקדים בעזרת הסכין, חתכו את הפונדנט ומעט לתוך העוגה. מוציאים את החלקים בקצה הסכין.
חותכים עיגול בעומק 1 אינץ ' מהחלק העליון של העוגה.
הכניסו את ציפוי השוקולד המריר לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים את הפינה ומכניסים את הציפוי לגזרות.
סובבו את 2 מיתרי הליקריץ יחד והכניסו לחלק העליון של העוגה ליצירת ידית. ממלאים את החלק העליון של העוגה בממתק בגודל חטיף.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "