עוגת דלעת II
עוגת דלעת II היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סודה לשתיה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. לנפות יחד קמח, סודה, אבקת אפייה, קינמון ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב שמן וסוכר.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד חלקה.
מוסיפים אגוזים ודלעת ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת שפופרת משומנת 10 אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל ולסיים קירור. אבק עם ממתקים סוכר לפני ההגשה.