עוגת דלעת דביקה חמאה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תערובת עוגה, ביצים, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד דביק וחמאה, Ooey דביק שוקולד חמאת בוטנים עוגות, ו עוגת דלעת דביקה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את התערובת עוגה, ביצה, וחמאה ומערבבים היטב עם מיקסר חשמלי. לטפוח את התערובת לתחתית של 13 משומן קלות על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת ודלעת עד חלקה.
מוסיפים את הביצים, וניל וחמאה, ומכים יחד. לאחר מכן, מוסיפים את אבקת הסוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ומערבבים היטב.
מורחים תערובת דלעת על בלילת עוגה ואופים במשך 40 עד 50 דקות. ודא שלא overbake כמו המרכז צריך להיות קצת דביק.
וריאציות: עבור עוגת דביק אננס: במקום הדלעת, להוסיף 20 גרם מנוקז יכול של אננס כתוש למילוי גבינת שמנת. המשך לפי ההוראות לעיל.
לקבלת עוגת בננה דביקה: להכין מילוי גבינת שמנת לפי ההוראות, להכות 2 בננות בשלות במקום הדלעת. המשך לפי ההוראות לעיל.
לעוגה דביקה חמאת בוטנים: השתמש בתערובת עוגת שוקולד.
מוסיפים 1 חמאת בוטנים שמנת כוס למילוי גבינת שמנת במקום הדלעת. המשך לפי ההוראות לעיל.