עוגת דלעת זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דלעת Gingerbread. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 354 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2615 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מים, מלח, פירה דלעת, וג'ינג'ר הקרקע. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת דלעת זנגביל, עוגת דלעת זנגביל, ו עוגת דלעת זנגביל.
הוראות
מחממים תנור ומכינים מחבת: מחממים תנור ל 177° (180°C). הכן מחבת כיכר 9x5x3 אינץ ' עם תרסיס שאינו מקל או חמאה כדי לשמור על עוגת דלעת מלהידבק למחבת.
מערבבים מרכיבים יבשים: בקערה בינונית, מקציפים במרץ את הקמח, המלח, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים מרכיבים רטובים: בקערה אחרת, משתמשים בכף עץ כדי לערבב יחד את פירה הדלעת, חמאה מומסת, סוכר, דבשה, זנגביל טרי או מסוכר, ביצים ומים.
מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים.
מוסיפים את הצימוקים אם משתמשים. מערבבים רק עד incorporated.
מניחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן ואופים ב 177° במשך 50-60 דקות, עד שיפוד במבוק מוכנס לתוך מרכז הכיכר יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת במשך 10 דקות. ואז בעדינות להפעיל סכין סביב קצה כיכר ולהפוך את כיכר כדי להסיר אותו מהמחבת.
תן לו להתקרר על מתלה לחלוטין לפני חיתוך.
הטעם של כיכר ישתפר עם הזמן. אם אתה חותך לתוכו בזמן שהוא עדיין קצת חם, זה יכול להיות מתפורר. במקרה כזה ייתכן שתרצה לעשות פרוסות שלך עם סכין לחם.