עוגת דלעת חמה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים חמה עם זרעי דלעת שבירים, סלט דלעת חם עם פולנטן וזרעי דלעת מסוכרים, ו סלט דלעת צלוי חם.
הוראות
חמאה עובש סופל 2 ליטר. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, שיני ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, לנצח את החמאה והסוכר עד רכות. הכה את הביצים, 1 בכל פעם. בקערה קטנה, מערבבים את מחית הדלעת עם מיץ לימון, ואז להכות לתוך תערובת הביצה.
מוסיפים את החומרים היבשים ואת התאריכים ומכים לאט עד מעורבב. לגרד את הבלילה לתוך עובש מוכן להחליק את החלק העליון.
מכסים את צלחת סופל עם גיליון של רדיד חמאה, חותם ולהעביר תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך התבשיל כדי להגיע באמצע הצד של התבנית ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד העוגה מוגדר, על 1 שעה ו 10 דקות.
הסר את המנה מן התבשיל ולתת מגניב במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף והכפית את העוגה על צלחות.