עוגת דלעת טבעונית זנגביל
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח אורז חום, תחליף ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלעת זנגביל טבעוני לילה פרפה שיבולת שועל, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 177° ולרסס קלות פאי 9" plate.To הכן את הקרום, לערבב עוגיות מעובדות עם קמח טפיוקה וקמח אורז חום.
חותכים בחמאה באמצעות מזלג עד מעורבב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 9".
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 6 דקות כדי להגדיר את הקרום.אפס את התנור ל 218°.To הכן מילוי, לשלב טפיוקה, סוכר, מלח, קינמון, ציפורן ו allspice בקערה קטנה. תניח בצד.
מערבבים דלעת עם חלב וביצים.
מוסיפים את תערובת הסוכר עד מעורבב.
אופים במשך 15 דקות.להפחית את הטמפרטורה עד 177°, אופים עוד 50-55 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.מגניב לגמרי.