עוגת דלעת מייפל של מישל אלבנו עם פקאן שטרויזל
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מייפל מעוך בטטה לאפות W / מתובל פקאן שטרויזל, מאפינס שטרויזל פקאן דלעת, ו בורבון פאי דלעת עם פקאן שטרויזל.
הוראות
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח והמלח בקערה בינונית ומערבבים היטב. לשבור את התקצור ולזרוק אותו עם תערובת הקמח למעיל. באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לערבב את החומרים יחד עד הבצק יוצר פירורים גסים.
מוסיפים 3 עד 4 כפות מים קרים כקרח, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק יוצר בקלות כדור שיכול להחזיק את עצמו יחד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 30 דקות וכל עוד למשך הלילה.
בעוד הבצק נח, לעשות את streusel: לזרוק את הפקאן עם סוכר חום, קמח, וקינמון בקערה בינונית.
הוסף את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לעבוד עד שיש לך גושים קטנים. תניח בצד.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מפזרים קמח בנדיבות על משטח קשה ומגלגלים את הבצק עם מערוך עד שהוא יוצר סיבוב 11 אינץ'. מקפלים את הסיבוב לשניים, מניחים אותו בצלחת פאי 9 אינץ', ולאחר מכן פותחים את הבצק כדי לכסות לחלוטין את צלחת העוגה עם קצת בליטה. טאק את הבליטה מתחת לעשות שפה עבה כפולה, ולאחר מכן להשתמש באצבעות שלך כדי crimp הקצוות של קליפת העוגה.
מברישים את השמנת הכבדה על הקצוות המסולסלים, ומקררים עד השלמת המילוי.
כדי להפוך את המילוי, לערבב את הדלעת, קמח, סוכר חום, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח יחד עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה היטב.
מוסיפים את הקרם הכבד וסירופ מייפל, מגרדים את הקערה מספר פעמים תוך ערבוב.
מערבבים את הביצים המוכות.
יוצקים את תערובת המילוי לתוך קליפת העוגה, ואופים במשך 15 דקות. לאחר מכן להוריד את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ואופים עד המילוי הוא כמעט מוצק, כ 30 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ומפזר את streusel פקאן מעל, מכסה את העוגה לחלוטין. להחזיר את העוגה לתנור ואופים עד המילוי הוא רק קצת מתנדנד באמצע ואת streusel פקאן זהוב, 10 עד 15 דקות. זמן האפייה הכולל צריך להיות 55 עד 60 דקות.
לקרר את העוגה על מתלה תיל. העוגה מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר או בקור. לפני ההגשה, מקשטים את העוגה עם קצפת מייפל.
מניחים את קערת המתכת של מיקסר חשמלי במקפיא כדי להירגע לפחות 15 דקות.
מערבבים את הסוכר של הקרם, הממתקים, והוניל בקערה הצוננת, ומכים במהירות גבוהה עד שהתערובת מתעבה.
מוסיפים את סירופ מייפל ומכים במהירות גבוהה עד הקרם מחזיק פסגות המשרד.