עוגת דלעת סולת
עוגת דלעת סולת דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 23%. נסו עוגת קוקוס סולת, עוגת סולת תפוזים, ו עוגת סולת ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים קלות מחבת קפיץ 9 אינץ', ואבק עם קמח. עוטפים מחוץ למחבת חצי למעלה הצדדים עם רדיד אלומיניום, ומניחים במחבת קלייה כבדה.
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאט לאט לטאטא קמח סולת עד חלקה.
הסר מהחום, ומניח בקערה גדולה להתקרר.
מוסיפים חמאה ודלעת, מערבבים היטב.
לנפות יחד קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית; לקפל לתוך תערובת דלעת עד משולב.
לנצח חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד צהוב בהיר ורך, על 3 דקות. להבי מיקסר נקיים, והכה חלבוני ביצה בקערה נפרדת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד מקציף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר הנותרים, והכה כדי ליצור פסגות נוקשות. מקפלים תערובת חלמון לתערובת דלעת; מקפלים בעדינות בחלבון ביצה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מניחים באמבט מים ואופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד שנקבע במרכז.
* זמין ברוב הסופרמרקטים, קמח סולת עשוי חיטה כי הוא הקרקע יותר גס מאשר קמח רגיל.