לטאטא יחד דלעת, 3/4 כוס חלב חמאה, ווניל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מקציפים חמאה (1 1/2 מקלות) וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים ביצים ומכים 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובות קמח ודלעת לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
(טעם מקורי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הבלילה כפית למחבת, החלקה למעלה, ואז אופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 15 דקות, ואז הפוך מתלה על עוגה ומחליף עוגה על מתלה. מגניב 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
בעוד העוגה היא קירור, לטאטא יחד חלב חמאה וממתקים סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
טפטוף ציפוי על עוגה חמה, ואז עוגה קרה לחלוטין. הציפוי יתקשה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1
העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.