עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת קינמון
. מתכונים דומים: עוגת קינמון Spice דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת קינמון, ו קל דלעת ספייס קאפקייקס עם ציפוי גבינת שמנת קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
לטאטא יחד את הדלעת, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ושמן. הכה את הביצים, ואז לקפל בתערובת הדלעת. מערבבים בוניל.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת: שמנת יחד את החמאה ואת גבינת שמנת עד אור ורך. מקציפים את הסוכר של הקונדיטוריה, מתערבבים עד שהם חלקים. מערבבים בקינמון ווניל.
מורחים ציפוי על עוגה מקוררת.