עוגת דלעת עם ציפוי חמאה-רום
מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מספק כ 15 מנות . אם יש לכם רום, דלעת סקווש, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו דלעת קישואים Muf-עוגה עם ציפוי טחינה אפרסמון, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו עוגת חמאה עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, שמן, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, סודה לשתיה, תבלין פשטידת דלעת ומלח עד מעורב.
להוסיף חלב חמאה; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורב. הכה במהירות בינונית 1 דקה יותר. מערבבים בסקווש, חמוציות ואגוזי לוז.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח חמאה וגבינת שמנת על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים רום ואבקת סוכר; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורב. לנצח על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. עוגת פרוסט.
מפזרים 1/4 אגוזי לוז כוס. חנות מכוסה במקרר.