עוגת דלעת פופס
פופס עוגת דלעת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-72 מנות. 181 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך תמצית vanillan, חלב דל שומן, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת דלעת פופס, עוגת דלעת פופס, ו פופס עוגת גבינה דלעת (Aka כדורי עוגה, כמהין) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. עבור העוגה: מעיל קל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי nonstick ולהניח בצד.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ותבלינים פשטידת דלעת יחד בקערה גדולה ולהניח בצד. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים וסוכרים יחד. מערבבים בחלב ווניל, ולאחר מכן מוסיפים את השמן.
לטאטא את מחית הדלעת ויוצקים את התערובת הנוזלית על התערובת היבשה. השתמש בכף עץ כדי לערבב את הבלילה יחד, ולאחר מכן לעבור לטאטא ולתת את הבלילה 3 או 4 פעימות טוב לפני לשפוך אותו לתוך צלחת אפייה מוכנה. השתמש מרית גומי כדי להחליק את הבלילה ולמקם אותו בתנור עד העוגה הוא זהב וקפיצים בחזרה ללחץ קל, 25 עד 28 דקות.
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר לחלוטין. בינתיים, מניחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט אותם עד ריחני, על 5 דקות.
להעביר את האגוזים לצלחת גדולה כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך דק קוצצים.
מניחים את האגוזים בקערה בינונית ומניחים בצד. מחלקים את העוגה לרבעים ומתפוררים אותה לקערה גדולה. לאחר שכל העוגה מתפוררת, גרור 2 מזלגות דרך העוגה בכיוונים מנוגדים כדי להתפורר לתוך פירור דק מאוד (אתה יכול גם להשתמש במעבד מזון כדי לדחוס את העוגה לפירורים עדינים). תניח בצד.
לקבלת ציפוי: קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה ולהניח בצד. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את גבינת שמנת וחמאה יחד במהירות בינונית עד אוורירי, כ 3 דקות.
מוסיף את הסוכר ' קונדיטורים והכה עד בשילוב. להגדיל את המהירות בינוני גבוה לנצח עד פלאפי, על 5 דקות. מערבבים את ציפוי גבינת שמנת לתוך פירורי העוגה, וברגע שהתערובת נראית כמו פירורי קרקרים רטובים, מגלגלים אותו לתוך כדורי פינג פונג בגודל.
מניחים את כדורי העוגה על תבנית אפייה מוכן להקפיא במשך 1 שעה.
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית וממיסים בעוצמה של 50 אחוז, ערבוב כל 30 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין, 2 עד 2 1/2 דקות (או ממיסים את השוקולד על דוד כפול, ערבוב לעתים קרובות, עד שהשוקולד נמס).
הסר את כדורי העוגה מהמקפיא ולהכניס מקל סוכרייה או שיפוד קטן באורך מתאבן לחלק העליון של כל אחד (מקל זה רחוק מספיק כך שזה יותר ממחצית הדרך אבל לא לנקב את הצד השני של הכדור). לטבול כל כדור לתוך השוקולד הלבן, באמצעות כף כדי לעזור מעיל החלק התחתון. הקש על המקל בצד הקערה כמה פעמים וסחרר את המקל כדי לעודד את השוקולד העודף לטפטף בחזרה לקערה. טובלים את החלק העליון של הכדור לתוך האגוזים, ולאחר מכן מניחים את העוגה פופ בחזרה על נייר קלף בשורה אפייה, אגוז בצד למטה (כך המקל מצביע ישר למעלה). חזור עם כדורי העוגה הנותרים.
בואו פופס העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים באותו יום או לקרר עד 3 ימים ולאחר מכן לשרת.