עוגת דלעת שיפון
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת דלעת שיפון אני, ו עוגת דלעת שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Break gingersnaps למעבד מזון.
הוסף חמאה; דופק בקצרה. שים תערובת למחבת פאי 9 אינץ'; לחץ על תחתית וצדדים באופן שווה.
אופים עד המשרד, 8 דקות. מגניב על מדף.
מפזרים ג ' לטין על גבי מים קרים 1/4 כוס ולתת לעמוד.
מקציפים חלמונים, דלעת, סוכר חום, שמנת, תבלין ומלח על חום בינוני עד עבה ומד חום מיידי קורא 71°, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בג ' לטין מרוכך.
לגרד לתוך קערה; לקרר, לפעמים לטאטא, עד תערובת מתקררת, על 1 שעה.
היכו את החלבונים עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס; בהדרגה מפזרים סוכר. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח עד נוקשה ומבריק. מערבבים בעדינות שליש מהלבנים לדלעת. מקפלים בשאר הלבנים לחלוטין. מילוי קליפת עוגה. מקררים לפחות 2 שעות. הערה: כדי להפחית את הסיכון שלהם למחלות מזון, אנשים עם בעיות בריאות, צעירים מאוד, קשישים ונשים בהריון עשויים לרצות להימנע מביצים גלם.