תבשיל כרובית מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כרובית מתובל. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 223 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, שאלוט, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ביצים ונקניק ממולאים, תבשיל סרטנים מתובל, ו תבשיל כרובית.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממלאים סיר גדול במים מלוחים בנדיבות ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיף את הכרובית ומבשלים עד רק סכין במכרז, על 5 דקות.
מסננים במסננת; להפריש.להחזיר את הסיר לחום בינוני להמיס 4 כפות של החמאה עד קצף.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 4 דקות.להפחית את החום לנמוך, להוסיף את הקמח, ולהקציף עד חלקה ואת הטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב.
הוסף את החרדל, ווסטרשייר, עלה דפנה, קאיין, ומלח נמדד בנדיבות עם פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב יש רק התעבה, על 10 עד 12 דקות. זרוק את עלה המפרץ.
מוסיפים את הכרובית השמורה לרוטב ומערבבים למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומסדרים בשכבה זוגית.
אופים עד מבעבע ואת הקצוות להתחיל חום, על 35 עד 40 דקות.בינתיים, לחמם את הנותרים 3 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את הפנקו ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה קלוי, על 6 עד 8 דקות.
העברה לקערה בינונית; להפריש.כאשר התבשיל נעשה, תן לו לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
מפזרים את panko קלוי באופן שווה מעל ומגישים.