עוגת האגסים-אגוז
עוגת אגוזים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, ביצה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד אגס-אגוז, אגס שוקולד מריר ועוגת אגוזים, ו טארט אגס, בינהם כחול ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר, אגוזי מלך, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד אגוזים הם באופן שווה תערובת דומה קמח מחיטה מלאה, על 15 שניות.
מוסיפים חמאה ותהליך עד חלקה תערובת רק מגיע יחד, על 10 שניות.
מוסיפים קמח וחלמון ביצה ודופק עד incorporated, כ 15 פעמים. לגרד את הצדדים של הקערה ולהמשיך דופק עד הבצק משולב באופן שווה ומחזיק יחד בחתיכות כאשר סחוט, על 15 עד 20 פולסים יותר.להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק שטוח. (הבצק יתפורר.) לעטוף בחוזקה להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. להתפורר הבצק הצונן למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באופן שווה לחץ אותו לצדדים ובתחתית באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה טבול בקמח.קו הקרום עם רדיד אלומיניום ולמלא אותו עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים על תבנית אפייה עד הצדדים נקבעים, על 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ולהמשיך לאפות עד הצדדים הם זהובים ואת התחתון מוגדר, על 5 עד 10 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה תיל, כ -40 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. למילוי: בינתיים, לשלב אגוזי מלך וסוכר במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד אגוזי מלך דומים קמח תירס גס והם הקרקע שווה, על 20 פולסים.
מוסיפים חמאה, ביצה לבנה, ביצה, קמח, ומלח ודופק עד חלקה, כ -20 פולסים.
אגוזי מלך מורחים באופן שווה בקרום מקורר.
מניחים אגסים במסננת בסדר רשת מעל קערה לנקז, הזמנת המיצים. מסדרים את החלקים הארוכים והאחידים ביותר של אגס מעל המילוי (כמו חישורים בגלגל), חופפים, משאירים 1/4 אינץ ' של קצה חשוף. (יהיה לך כמה חתיכות עזבו לנשנש או להשליך.)
אופים טארט על תבנית אפייה עד הזהב ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
מקום על מדף להתקרר.בינתיים, זן מיצי אגס שמורות דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/2, על 7 עד 10 דקות. (יהיה לך על 3 כפות של סירופ.)
תן מגניב מעט ולאחר מכן באופן שווה מברשת סירופ על טארט חם. (יישאר לך קצת סירופ.) לאחר טארט התקרר, לדחוף את תחתית המחבת עד לשחרר את הטארט.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה, קצפת, או קרם fraîche.