עוגת האוכל של השטן האדום המיושנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סודה לשתיה, קרם טרטר, חלמונים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 16%. נסו עוגת האוכל של השטן המיושנת (רופא תערובת עוגה), עוגת האוכל של השטן, ו עוגת האוכל של השטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 2-9 מחבתות אינץ. מנפים יחד 2 כוסות קמח, קקאו, סודה לשתיה ו 1/2 כפית מלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, קיצור שמנת ו 1 1/2 כוס סוכר עד בהיר ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץ
קמח לכל מטרה
5
מוסיפים 1 כוס מים רותחים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
מים
6
מחלקים את הבלילה לשתי מחבתות בגודל 9 אינץ'.
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. אפשר לשכבות להתקרר, ואז מורחים מילוי פקאן בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
להכנת מילוי פקאן: במחבת רוטב, שלבו 1/3 כוס סוכר, 1 כף קמח, חמאה, חלב וחלמונים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד סמיך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
קמח לכל מטרה
פקאנים
רוטב
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מסירים מהאש, מוסיפים 1/8 כפית מלח ו 1/2 כפית וניל. מערבבים פקאן ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
וניל
פקאנים
מלח
10
מורחים בין שכבות של עוגה, ואז כפור עם ציפוי ים סאטן.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציפוי
11
להכנת ציפוי קצף ים סאטן: במחבת רוטב, שלבו 3/4 כוס סוכר חום, 3/4 כוס סוכר לבן, קרם אבנית ו 1/3 כוס מים חמים. מכסים ומביאים לרתיחה. חושפים ומבשלים עד 246 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
סוכר חום
סוכר מגורען
ציפוי
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
מסירים מהאש. בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. תוך כדי הקצפה במיקסר חשמלי במהירות בינונית, שפכו לאט סירופ חם בזרם דק על חלבוני ביצה. הפעל את המיקסר במהירות גבוהה, והמשיך להכות עד שנוצרות פסגות נוקשות, והקצפה עבה מספיק כדי להתפשט.