קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת האוכל של השטן האדום המיושן

עוגת האוכל של השטן האדום המיושן
עוגת האוכל של השטן האדום המיושנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סודה לשתיה, קרם טרטר, חלמונים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 16%. נסו עוגת האוכל של השטן המיושנת (רופא תערובת עוגה), עוגת האוכל של השטן, ו עוגת האוכל של השטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 2-9 מחבתות אינץ. מנפים יחד 2 כוסות קמח, קקאו, סודה לשתיה ו 1/2 כפית מלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, קיצור שמנת ו 1 1/2 כוס סוכר עד בהיר ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים 1 כוס מים רותחים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מיםמים
6
מחלקים את הבלילה לשתי מחבתות בגודל 9 אינץ'.
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. אפשר לשכבות להתקרר, ואז מורחים מילוי פקאן בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
להכנת מילוי פקאן: במחבת רוטב, שלבו 1/3 כוס סוכר, 1 כף קמח, חמאה, חלב וחלמונים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד סמיך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פקאניםפקאנים
רוטברוטב
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מסירים מהאש, מוסיפים 1/8 כפית מלח ו 1/2 כפית וניל. מערבבים פקאן ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
פקאניםפקאנים
מלחמלח
10
מורחים בין שכבות של עוגה, ואז כפור עם ציפוי ים סאטן.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
11
להכנת ציפוי קצף ים סאטן: במחבת רוטב, שלבו 3/4 כוס סוכר חום, 3/4 כוס סוכר לבן, קרם אבנית ו 1/3 כוס מים חמים. מכסים ומביאים לרתיחה. חושפים ומבשלים עד 246 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ציפויציפוי
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מסירים מהאש. בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. תוך כדי הקצפה במיקסר חשמלי במהירות בינונית, שפכו לאט סירופ חם בזרם דק על חלבוני ביצה. הפעל את המיקסר במהירות גבוהה, והמשיך להכות עד שנוצרות פסגות נוקשות, והקצפה עבה מספיק כדי להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
13
מוסיפים 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל