עוגת הגבינה הטובה ביותר שלנו עם שוקולד
מתאים ל-35 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, עוגיות אוריאו, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מעורבב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על תחתית מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שוקולד; מערבבים היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
אופים 45 עד 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה.
מקררים עוגת גבינה 4 שעות. למעלה עם תותים רק לפני ההגשה.