זיטי פלוס אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי בתוספת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, ריגטוני, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.
הוראות
מחממים שמן זית בקומקום על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים שום בשמן החם עד להשחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים בשר טחון לתוך שום.
מוסיפים עגבניות מרוסקות וריר עגבניות לתערובת בקר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מכסים stockpot ותערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, על 2 שעות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות במחבת החמה עד השחמה ולא עוד ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולהשליך גריז. פורסים נקניקיות לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מערבבים נקניק, פלפל ירוק, ובצל לתוך רוטב עגבניות מבעבע; לבשל, ערבוב מדי פעם עד פלפל ובצל מתרככים, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל rigatoni במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 10 עד 11 דקות.
מסננים ומחזירים את ריגטוני לסיר.
קוביות על 3/4 המוצרלה לקוביות 1/8 אינץ'.
מערבבים מוצרלה cubed עם גבינת ריקוטה בקערה. מערבבים תערובת גבינה לתוך rigatoni מבושל עד גבינת מוצרלה מתחיל להמס.
יוצקים תערובת rigatoni-גבינה לתוך 2 מנות תבשיל גדולות; להוסיף רוטב עגבניות בשר. לזרוק היטב.
פרוס את גבינת המוצרלה הנותרת ולסדר על גבי תערובות ריגטוני.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת מוצרלה נמסה ושחמה, כ 45 דקות.