קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

זיטי פלוס אפוי

זיטי פלוס אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי בתוספת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, ריגטוני, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מחממים שמן זית בקומקום על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים שום בשמן החם עד להשחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים בשר טחון לתוך שום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עגבניות מרוסקות וריר עגבניות לתערובת בקר טחון; מתבלים במלח ופלפל. מכסים stockpot ותערובת מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניקיות במחבת החמה עד השחמה ולא עוד ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולהשליך גריז. פורסים נקניקיות לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מערבבים נקניק, פלפל ירוק, ובצל לתוך רוטב עגבניות מבעבע; לבשל, ערבוב מדי פעם עד פלפל ובצל מתרככים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל rigatoni במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 10 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ומחזירים את ריגטוני לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
קוביות על 3/4 המוצרלה לקוביות 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
9
מערבבים מוצרלה cubed עם גבינת ריקוטה בקערה. מערבבים תערובת גבינה לתוך rigatoni מבושל עד גבינת מוצרלה מתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים תערובת rigatoni-גבינה לתוך 2 מנות תבשיל גדולות; להוסיף רוטב עגבניות בשר. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
11
פרוס את גבינת המוצרלה הנותרת ולסדר על גבי תערובות ריגטוני.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
12
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת מוצרלה נמסה ושחמה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן