עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין
עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3478 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, ביצים, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 28%. נסו עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין, פוטפורי של דודה פגי, ו צ'ילי ההודו של דודה פגי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית שלבו את החמאה, הפירורים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ לתחתית ו-1 אינץ 'במעלה דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ', בעזרת גב כף גדולה.
בקערה גדולה, בעזרת מערבל ידני, מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הביצים והווניל עד לקבלת קרם.
יוצקים לקרום המוכן ואופים 35 עד 45 דקות. וודאו שהמרכז יציב לפני שמוציאים את עוגת הגבינה מהתנור.
מוציאים את התבנית מהתנור למדף ומניחים לה להתקרר לחלוטין. שחררו את צורת הקפיץ והעבירו את העוגה לפלטה להגשה.
בסיר כבד קטן מערבבים יחד את הסוכר החום ועמילן התירס. מערבבים פנימה את סירופ התירס ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שהוא סמיך.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה אגוזים ווניל. מצננים מעט.
מצקת את ציפוי הפרלין מעל עוגת הגבינה המקוררת ומגישים. אחסן שאריות במקרר.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.