עוגת הגבינה של דולצ'ה
אם 69 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה דולסה דה לה פופס יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמי Dulce de Leche Pops, עוגת גבינה מתוקה, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בשמנת חמוצה וחצי. כפית 1/4 תערובת כוס לתוך כל 8 (5-עוז) כוסות נייר. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. להקפיא על 2 שעות או עד קפוא. מכסים ומקררים את התערובת הנותרים גבינת שמנת.
בקערה קטנה, לערבב dulce de leche וחלב.
מניחים 1/3 כוס תערובת dulce de leche בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה; כיסוי ומקרר שנותר תערובת.
חותכים את פינה אחת קטנה של התיק; לסחוט כמויות קטנות על שכבת גבינת שמנת קפואה בכל כוס.
יוצקים תערובת גבינת שמנת נותרת על שכבת dulce de leche בכוסות. להחזיר לסכל כדי פופס לתמוך מקלות. להקפיא כ 4 שעות או עד קפוא.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר את תערובת dulce de leche שמורה מהמקרר; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
הסר פופס מהמקפיא וכוסות נייר. לטבול העליון של כל פופ בתערובת dulce de leche שמורה; לטבול בדגנים.