קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

עוגת הדלעת הטרייה של דיקסי

עוגת הדלעת הטרייה של דיקסי
עוגת הדלעת הטרייה של דיקסי דורשת בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, דלעת סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. נסו פאי אוכמניות טרי, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים דלעת לחצאים ומסירים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
2
חותכים דלעת זרעים לנתחים בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
3
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מבשלים דלעת במים רותחים עד שהם רכים, כ -20 דקות; מסננים. הניחו דלעת בצד להתקררות עד שהעור מתקשה והבשר קריר מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מגרדים בשר דלעת מהעור לקערה גדולה; מעבירים למעבד מזון ומערבבים לתערובת אחידה. מכניסים דלעת מחית למסננת רשת דקה המונחת מעל קערה ומניחים בצד לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לחץ על קרום פאי לתבניות פאי. לקצץ בצק לחפוף קצוות של מחבתות על ידי כ 1/4 אינץ.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בצקבצק
7
טובלים מזלג בחלבון הביצה ואז בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
שים את השיניים על שפת קרום הפאי שלך ולחץ כלפי מטה והשאיר רכסים קטנים שישחימו כשהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
9
אופים קרום פאי בתנור שחומם מראש עד להתייצבות קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מניחים מחבתות פאי על דף עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מקציפים בקערה דלעת סחוטה, חלב מתאדה, ביצים, סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט ומלח; יוצקים לקרום המוכן. מקפלים רצועות נייר אלומיניום סביב שולי הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קערהקערה
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. הפחיתו את החום ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
ממשיכים לאפות פשטידה עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מניחים להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים