עוגת הדלעת הטרייה של דיקסי
עוגת הדלעת הטרייה של דיקסי דורשת בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, דלעת סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. נסו פאי אוכמניות טרי, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דלעת לחצאים ומסירים זרעים.
חותכים דלעת זרעים לנתחים בגודל 3 אינץ'.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מבשלים דלעת במים רותחים עד שהם רכים, כ -20 דקות; מסננים. הניחו דלעת בצד להתקררות עד שהעור מתקשה והבשר קריר מספיק לטיפול.
מגרדים בשר דלעת מהעור לקערה גדולה; מעבירים למעבד מזון ומערבבים לתערובת אחידה. מכניסים דלעת מחית למסננת רשת דקה המונחת מעל קערה ומניחים בצד לניקוז.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
לחץ על קרום פאי לתבניות פאי. לקצץ בצק לחפוף קצוות של מחבתות על ידי כ 1/4 אינץ.
טובלים מזלג בחלבון הביצה ואז בסוכר.
שים את השיניים על שפת קרום הפאי שלך ולחץ כלפי מטה והשאיר רכסים קטנים שישחימו כשהם מבושלים.
אופים קרום פאי בתנור שחומם מראש עד להתייצבות קלה, כ -5 דקות.
מניחים מחבתות פאי על דף עוגיות.
מקציפים בקערה דלעת סחוטה, חלב מתאדה, ביצים, סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט ומלח; יוצקים לקרום המוכן. מקפלים רצועות נייר אלומיניום סביב שולי הקרום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. הפחיתו את החום ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממשיכים לאפות פשטידה עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מניחים להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.