עוגת היער השחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת היער השחור. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המדף במרכז התנור. חמאה וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'כי הוא 3 אינץ' עמוק כגון עובש springform.
לנפות את הקמח 1/2 כוס, הקקאו, והמלח יחד על גיליון נייר קלף ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ווניל במהירות גבוהה עד התערובת שילשה בנפח והוא עבה מאוד, על 8 דקות. כאשר המקצף מורם, הבלילה תיצור סרט עבה כפי שהוא נופל בחזרה לתוך הקערה.
מנמיכים את המהירות כדי לערבב בזהירות להקיש על החומרים יבשים לתערובת הביצה. ברגע שכל הקמח נוסף לביצים, עצור את המכונה.
יוצקים את החמאה המומסת, מקפידים להשאיר את המוצקים הלבנים והחלביים מאחור. עם מרית גומי גדולה, באמצעות משיכות מעט ככל האפשר, לסיים לקפל את תערובת הקמח וחמאה לתוך הבלילה עד מעורב באופן שווה.
מיד לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, למקם את המחבת על תבנית אפייה, ואופים עד העוגה מרגישה רק המשרד למגע, כ 40 דקות.
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר במשך כ 5 דקות. ואז להפוך את העוגה במהופך על מתלה להתקרר. זה יהיה לשטח העליון מעט כיפה.
מניחים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מוסיף את הקירש ולהסיר מהחום.
יוצקים את הסירופ לתוך כוס קטנה או קערה ומניחים אותו בצד.
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל במהירות בינונית גבוהה עד שהיא מחזיקה פסגות מוצקות. אל תפרזי; הקצפת צריכה להיות חלקה ומוצקה. מחלקים את השמנת ל 4 חלקים שווים ומניחים אותם בצד. (זה עוזר למנוע להגיע קצת האחרון של לקשט ולגלות שנגמר לך שמנת.)
מסננים את הדובדבנים ומחלקים אותם ל 2 ערימות שוות. שמור 8 עד 12 דובדבנים לקישוט העליון של העוגה אם אין לך דובדבנים טריים.
מניחים את העוגה על משטח עבודה עם הדף המקורי שלה. לקצץ את כל הקשה. עם סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
להעביר את השכבה העליונה לצלחת הגשה, לסדר את זה בצד העליון למטה.
מברישים אותו בנדיבות עם הסירופ. עם מרית אופסט או מרית גומי, חלקה על שכבת 1/2 אינץ ' של קצפת. לדחוף את הקרם קצת מעבר לקצה העוגה. (זה מונע פערים כאשר אתה ליישב את השכבה הבאה על גבי.) נרפס חצי מהדובדבנים לתוך הקצפת, מפזר אותם באופן שווה מעל.
מניחים את שכבת העוגה האמצעית על גבי הדובדבנים, לחיצה קלה לתוך שכבת הקצפת.
מברשת עם סירופ, להפיץ עם קצפת, ולפזר את המחצית הנותרת של הדובדבנים על הקרם.
לבסוף, להוסיף את שכבת העוגה האחרונה, לחתוך את הצד, על גבי הדובדבנים, שוב ליישב אותו לתוך שכבת הקצפת.
מברשת עם סירופ. עם מרית הדובדבן או מרית גומי גדולה, מורחים שכבה דקה של קצפת מעל העוגה.
מורחים שכבה עבה על הצדדים.
חנויות מאפה להוסיף קצה מסולסל דקורטיבי של שוקולד מריר הקרקע סביב בסיס העוגה. מלא את כף היד החפתית שלך עם כמה שוקולד הקרקע ולהרים ולהטות אותו על בסיס העוגה בכל רחבי הקצה התחתון. לסובב את העוגה בין handfulls. זה העקב של היד שלך שיוצר את הקצה המסולסל.
לסובב את קצה סכין חדה נגד בלוק של שוקולד לעשות תלתלים או לחתוך שבבי עם מקלף ירקות. שים אותם על העוגה.
סקופ את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנות שומן צינור בכל רחבי הקצה העליון של העוגה. לחץ על דובדבן רענן או נמרץ לתוך מרכז כל שושנה. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ממש לפני ההגשה, אבק העליון עם אבקת סוכר.
השתמש כ -24 אונקיות של דובדבנים חמוצים משומרים בסירופ.
מסננים את הדובדבנים, שומרים את הסירופ והדובדבנים בנפרד. בסיר קטן, להביא לרתיחה 1/3 כוס אספרסו או קפה חזק, סירופ שמורות, ו 3/4 כוס סוכר (או לפי הטעם), ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ושמורה עד הצורך.
Bûche de Noël de Henri Variation
לתפריט חג המולד שלנו בשנת 2010, השתמשנו בטעמי יער שחור עבור בורשה דה נואל שלנו. אפינו את הג ' ניס כעוגת סדינים, טבלנו אותה בסירופ הקירש, פיזרנו אותו בעובי עם הקצפת, ואז פיזרנו את הדובדבנים על השמנת לפני שהפלנו את העוגה. הקפאנו את זה עם קרם חמאה שוקולד מסורתי. זה עושה bûche קל מהרגיל, והאורחים שלנו ניקו את הצלחות שלהם.
אם משתמשים בדובדבנים, לנקז אותם, שמירה הן את הסירופ ואת הדובדבנים. למדוד את כמות הסירופ ולהניח בצד. מקרצפים את הדובדבנים בקערת זכוכית ב 1/2 כוס קירש במשך 1 שעה, משליכים אותם מדי פעם.
מסננים את הדובדבנים, שומרים אותם ואת הקירש בנפרד.
יוצקים את הסירופ לסיר קטן עם הקירש ומוסיפים סוכר, במידת הצורך, כדי להכין סירופ מתוק מעט, בטעם דובדבן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום והניח בצד עד הצורך. אתה צריך כ -1 כוס סירופ לעוגה. תשתמש בשאר בתור רוטב לגלידה.
מתוך מזכרות של הוברט קלר: סיפורים ומתכונים מחיי מאת הוברט קלר, © 2012 Andrews McMeel Publishing