עוגת היער השחור האיטית לבישול
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת היער השחור האיטית לבישול, עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, ו עוגת היער השחור.
הוראות
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
ב 3 1/2-כדי 4 ליטר סיר איטי, לשפוך חמאה מומסת.
יוצקים את הבלילה עוגה (לא לערבב).
מוסיף מילוי עוגת דובדבנים, נשפך למרכז.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 2 עד 4 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם בקערות עם ציפוי מוקצף.