עוגת הל כתומה
עוגת הל תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך קליפת תפוז, שמן canolan, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת הל כתומה, הל וכתום הפוך עוגה, ו עוגת הל כתומה מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' או מחבת Bundt עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, הל, קינמון, ומלח בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז התערובת.
מוסיפים 3/4 כוס מיץ תפוזים, שמן קנולה, קליפת תפוז, קליפת לימון, וניל, וביצים לתערובת קמח; מכים עם מערבל במהירות נמוכה עד משולב היטב, גירוד צדדים של קערה מדי פעם.
הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה מוכנה, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
כדי להכין זיגוג, לשלב 1 כוס אבקת סוכר, 4 1/2 כפיות מיץ תפוזים, ומיץ לימון בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף זיגוג על עוגה חמה; עוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט.