עוגת הפופקורן
עוגת הפופקורן היא ללא גלוטן וללא חלב קינוח. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 11 אוהדים. אם יש לכם פופקורן מוקפץ, בוטנים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. נסו עוגת פופקורן השני, עוגת פופקורן פטריוטית, ו עוגת יום הולדת פופקורן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים תבנית צינור בגודל 10 אינץ ' או תבנית אחרת של 12 כוסות בנייר אלומיניום.
בקערה גדולה מאוד שלבו פופקורן, שוקולד צ ' יפס ובוטנים וערבבו היטב.
בסיר בינוני על אש נמוכה ממיסים מרגרינה. מערבבים פנימה חמאת בוטנים. מערבבים פנימה מרשמלו וממשיכים לערבב עד שהמרשמלו נמס והתערובת חלקה.
מסירים מהאש. מערבבים תערובת מרשמלו לתערובת פופקורן עד לציפוי טוב.
לחץ על תערובת לתבנית מוכנה. מניחים להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים וחותכים לפרוסות להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.