עוגת הקקאו המיושנת של ליזי עם ציפוי קרמל
עוגת הקקאו המיושנת של ליזי עם ציפוי קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם תמצית ונילן, סודה לשתיה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל, עוגת שיבולת שועל עם ציפוי קרמל, ו עוגת חמאה עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ גריז וקמח קל שתי מחבתות עוגה 9 אינץ
לעוגה: מנפים יחד את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה והסוכר עד שהם תפוחים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הביצים והווניל ומקציפים במהירות גבוהה למשך 3 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח בשלבים עם 1 1/3 כוסות מים, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות ואופים 30 עד 35 דקות. הפוך את השכבות אל מתלים שרוססו בתרסיס בישול.
מערבבים 3 כוסות מהסוכר והחלב בסיר כבד של 3 ליטר. מביאים לאט לרתיחה ולשמור אותו חם. קרמל את כוס הסוכר שנותרה במחבת ברזל. עשו זאת על ידי בישול על אש בינונית-גבוהה ובחישה וגירוד התבנית בעזרת מרית שטוחה כשהסוכר נמס. ממשיכים לבשל עד שהסירופ הופך לצבע חום בינוני או כהה. זה קורה בסביבות 320 מעלות פרנהייט עד 350 מעלות פרנהייט על מדחום ממתקים. אין לחרוך את הסירופ. מזרימים את הסירופ לתערובת הסוכר והחלב הרותחת ומבשלים לשלב הכדור הרך, בערך 238 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את החמאה, תמצית הווניל וסודה לשתייה.
יוצקים את התערובת החמה לקערת המיקסר החשמלי ומקציפים כשהיא מתקררת עד שהציפוי קרמי, 15 עד 20 דקות. צפו בציפוי כי הוא יעבור מנוזל לעבה מדי מהר מאוד.
מורחים על שכבות העוגה בעוד הדובדבן עדיין חם. אם זה הופך להיות נוקשה מדי, להוסיף כמה טיפות של מים חמים.