עוגת הקרמל של פאטי
עוגת הקרמל של פאטי דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 283 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא חמאה, חלב, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: הפאייה של פאטי, מולים של פאטי לה מרינייר, ו שעועית אפויה ברביקיו של דודה פאטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
תערובת עוגה, 1 כוס חלב, 1/2 כוס חמאה, ביצים, ו 2 כפות תמצית וניל בבלנדר עד הבלילה חלקה, על 3 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות.
מחממים 1/2 כוס חמאה, סוכר חום בהיר, וסוכר חום כהה בסיר; מביאים לרתיחה.
להוסיף 1/4 כוס חלב 1 כפית תמצית וניל ולחזור לרתיחה.
הסר סיר מחום וממתקים כף סוכר, על 2 כפות בכל פעם, לתערובת באמצעות כף עץ, ערבוב לאחר כל תוספת עד ציפוי חלק.