עוגת השוקולד הבלתי נגמרת של מרי קיי.
עוגת השוקולד הבלתי נגמרת של מרי קיי היא ללא גלוטן קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, שוקולד חצי-מתוק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אוכמניות של מרי, ו עוגת קילו צעד אחד של מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. תרסיס 12 כוס מחבת Bundt עם
מערבבים את העוגה, תערובת פודינג, חלב, שמן, סירופ וביצים בקערת ערבוב. לנצח על מהירות נמוכה עד מעורב, ואז להגדיל את מהירות מערבל בינוני להכות במשך כ 2 דקות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ויוצקים למחבת.
אופים במשך 55 דקות עד 1 שעה, או עד בודק עוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר מתלה קירור.
מפזרים אבקת סוכר לקישוט, או טפטוף עם זיגוג שוקולד.
מערבבים שוקולד וחלב בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד מעורבב תערובת מגיע לרתיחה. חום נמוך יותר לבשל, ערבוב כל הזמן עד מעובה.