קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת השוקולד הטובה ביותר של הורטנסיה

עוגת השוקולד הטובה ביותר של הורטנסיה
עוגת השוקולד הטובה ביותר של הורטנסיה לוקחת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 599 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו חמאה, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קילו שוקולד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, עוגת שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו שוקולד שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה קילו עוגה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מברישים תבנית צרור בגודל 10 אינץ ' בחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר (אך עדיין יציבה).
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת, מסובב את הסוכר במחבת כך הארובה ואת הצדדים מכוסים היטב. הופכים את התבנית כדי להסיר עודפי סוכר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מנפים יחד את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, קרם את החמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהתערובת בהירה ואוורירית. מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי. מקציפים במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים רק עד שהן מתערבבות היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מקציפים במהירות נמוכה, מוסיפים שליש מתערובת הקמח ושליש מהחלב. עשו זאת פעמיים נוספות עם שאר החומרים היבשים וחלב החמאה, מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי בין לבין. לבסוף מקציפים את הבלילה במהירות בינונית למשך 30 שניות, עד שהיא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים את העוגה במשך 50 עד 60 דקות, עד שהחלק העליון מרגיש קפיצי וקיסם המוחדר באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מצננים את העוגה בתבנית על רשת כ -20 דקות. ואז הפוך אותו אל הרשת כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
לסיום, אבק את העוגה בקקאו או בסוכר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
12
צילום: רודני ויידלנד

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)12ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת קקאו או סוכר ממתקים, כדי לסייםאבקת קקאו או סוכר ממתקים, כדי לסיים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקUnsweetened ואן ליר הולנדית תהליך בינוני קקאוUnsweetened ואן ליר הולנדית תהליך בינוני קקאו5ביציםביצים2(יכול להיות או להרחיק)תמצית אספרסו (או תחליף 2 כפיות קפה נמס מומס ב 1 כף חלב)תמצית אספרסו (או תחליף 2 כפיות קפה נמס מומס ב 1 כף חלב)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, למחבת קוסוכר, למחבת קו6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר12ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק), כדי להבריש פאןחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (אבל עדיין מוצק), כדי להבריש פאן2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "