עוגת השוקולד של דודה ג'ויס
עוגת השוקולד של דודה ג'ויס היא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת השוקולד של דודה ולמה, עוגת השוקולד השחורה של דודה סבלה עם ציפוי פאדג', ו העוגה של דודה נון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. ממיסים את השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל.
יוצקים את השוקולד נמס לתוך קערת ערבוב גדולה. תערובת במיונז, חומץ ווניל.
מערבבים את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח ומערבבים בהדרגה לתוך תערובת השוקולד. מערבבים לאט במים החמים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.