עוגת זית, אנשובי ובצל
עוגת זית, אנשובי ובצל היא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך עגבניות, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל, אנשובי וטארט זית, אנשובי וברוסקטה זית, ו אנשובי וברוסקט זית.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח ועלי בזיליקום.
מערבבים בחמאה, שמן זית ומים עד שהוא הופך לבצק חלק. מכסים ומקררים במשך 20 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת עוגה 8 אינץ'. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המנה עד שהוא על 1/4 אינץ ' או 1/2 סנטימטר עבה.
אופים במשך כ 8 דקות בתנור שחומם מראש, עד שרק מתחיל חום.
הפוך שכבה של פטריות ובצל בתחתית קרום העוגה. למעלה עם שכבה של עגבניות, זיתים ואנשובי. נקודה עם גבינת עיזים.
חזור לתנור שחומם מראש ואפה במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.