עוגת זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, גרידת לימון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, עוגת זנגביל ללא ביצים, איך להכין עוגת זנגביל ללא ביצים, ו עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. מחבת מעיל עםריסוס מקל. שורה תחתונה עם parchmentpaper; ספריי נייר.
לטאטא קמח ו next5 מרכיבים בקערה בינונית.
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים; לטאטא עד מותך.
לטאטא סוכר ו -3 מרכיבים הבאים.
להוסיף מרכיבים יבשים; להקציף כדי להתמזג.
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -25 דקות.
Letcool במחבת במשך 10 דקות. הפוך על חוט, תן מגניב.
מקציפים שמנת וסוכר במדיום עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב curd, עוזב מערבולות.
למנה: 430 קלוריות, 24 גרם שומן, 50 גרם פחמימות