תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל & לימון קורט קצת W/ רוטב אוכמניות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1168 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, מיץ לימון סחוט, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, עוגת לימון וענבים, ו עוגת לימון עם פירות יער טריים.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 350 מעלות F. תרסיס 1 חצי גיליון מחבת עם תרסיס בישול לא מקל. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף; ספריי נייר.לנפות קמח הבא 6 מרכיבים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.הכה בסוכר חום.הכה בביצים, 1 בכל פעם.בהדרגה לנצח מולסה, ואחריו 1 כוס מים רותחים.
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות.תריץ סכין מסביב לצדדים.להפוך על מתלה לקלף את הנייר. מגניב לחתוך לקוביות 1 אינץ'.Blackberry Sauce:.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים אוכמניות, סוכר ומלח בסיר בינוני ומבשלים עד פירות יער רכים והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה.מערבבים את framboise ומיץ לימון.להפריש עד מוכן use.To להרכיב: באמצעות קערת טרייפל, להתחיל עם שכבה אפילו של קוביות זנגביל, העליון עם 1/3 של תערובת לימון curd, ו 1/3 של רוטב אוכמניות.חזור 2 פעמים נוספות.למעלה עם נשאר קצפת.מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה לפני ההגשה.