עוגת זנגביל טרופית
עוגת זנגביל טרופית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר מגורען, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: עוגת זנגביל ליים טרופית מקדמיה, עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, ו עוגת זנגביל ללא ביצים, איך להכין עוגת זנגביל ללא ביצים.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעייל קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם ספריי בישול.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים חמאה, 1/2 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, וג ' ינג ' ר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במולסה. פועם במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב קוקוס, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מניחים 4 חלבוני ביצה בקערה גדולה ונקייה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, מניחים 3 חלבוני ביצה וקורטוב של מלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש.
מערבבים 3/4 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס מים בסיר קטן; מביאים לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על תערובת ביצה לבן, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים בוניל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ריבה 1 ציפוי כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה; מפזרים העליון של עוגה עם קוקוס קלוי. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.