עוגת זנגביל מיושנת עם מולסה קצפת
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו מולסה בטעם עדין, סודה לשתיה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מולסה לימון-זנגביל עם קצפת, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ו גלידת עוגיות ללא נטישה (זנגביל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x9x2 אינץ ' תבנית אפיית מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. לנצח 3/4 כוס מולסה, ואז ביצים 1 בכל פעם. לנפות קמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, ומלח; לנצח עד מעורבב. מקציפים ב 1/4 כוס קרם, ואז 3/4 כוס מים רותחים.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה.
מקציפים 1 1/4 כוסות שמנת 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקפלים ב 2 כפות מולסה רק עד פסים מופיעים (לא overmix).
חותכים עוגה לפרוסות; מעבירים לצלחות.