עוגת זנגביל עם רוטב אוכמניות
גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, חלב חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת זנגביל עם רוטב קרמל, עוגת זנגביל עם רוטב טופי חמאה רום, ו עוגת זנגביל של סבתא עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת המרכיבים הבאים 7 (קמח דרך שיני) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב חלב חמאה ו-5 המרכיבים הבאים (חלב חמאה דרך ביצים); מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים באוכמניות. הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע אפייה מחבת מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב בצלחת במשך 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
רוטב אוכמניות כפית מעל חתיכות בודדות; מנה קטנה עם ציפוי מוקצף.
(סה " כ כוללים רוטב אוכמניות.)