עוגת זנגביל רום Bundt
עוגת זנגביל רום דורש כ 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. אם יש לך כל מטרה קמח, סוכר מגורען, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שמנת חמוצה זנגביל כפולה ועוגת Bundt עם תותים חדורים זנגביל, עוגת לימון-זנגביל, ו אגס זנגביל עוגת מתכון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מברשת מחבת 12 כוס Bundt ביסודיות עם חמאה מומסת, מעיל עם קמח, לנצל את העודף.
מפזרים אגוזים בתחתית מחבת ולהניח בצד.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב שווה; להפריש.
להקציף יחד חלב, ג ' ינג ' ר, ווניל בקערה קטנה שנייה עד בשילוב שווה.
שלב חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד תערובת דומה חול רטוב והוא אור, כ 3 דקות.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם עד משולב ותערובת חלקה. לגרד מערבל וצדדים של קערה. להפחית מערבל נמוך, להוסיף 1/3 תערובת קמח לטאטא עד רק רטוב דרך.
לטאטא בתערובת חלב 1/2 ולהקציף עד רק רטוב. חזור עד שכל החומרים מתווספים, המסתיימים בקמח.
העברת הבלילה למחבת Bundt מוכן להחליק את כך הבלילה היא אפילו.
אופים עד העוגה מוגדר, חום זהוב, ובוחן עוגה מוכנס באמצע יוצא נקי, על 50 דקות.
להעביר מתלה, לתת מגניב 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה חוט, להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סירופ מעט, על 5 דקות. מסננים ומניחים בצד כדי להתקרר מעט.
כאשר העוגה בטמפרטורת החדר, השתמש בשיפוד כדי לנקב חורים בכל רחבי החלק העליון.
טפטוף הסירופ לתוך החורים בעוגה, כפית קטנה על ידי כף, מוודא שהוא נכנס לעוגה ולא זורם למטה.
בואו לשבת לפחות 4 שעות כך סירופ יכול לספוג לתוך העוגה.