קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת זנגביל רום Bundt

עוגת זנגביל רום Bundt
עוגת זנגביל רום דורש כ 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. אם יש לך כל מטרה קמח, סוכר מגורען, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שמנת חמוצה זנגביל כפולה ועוגת Bundt עם תותים חדורים זנגביל, עוגת לימון-זנגביל, ו אגס זנגביל עוגת מתכון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מברשת מחבת 12 כוס Bundt ביסודיות עם חמאה מומסת, מעיל עם קמח, לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
מפזרים אגוזים בתחתית מחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
להקציף יחד חלב, ג ' ינג ' ר, ווניל בקערה קטנה שנייה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
שלב חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד תערובת דומה חול רטוב והוא אור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם עד משולב ותערובת חלקה. לגרד מערבל וצדדים של קערה. להפחית מערבל נמוך, להוסיף 1/3 תערובת קמח לטאטא עד רק רטוב דרך.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
לטאטא בתערובת חלב 1/2 ולהקציף עד רק רטוב. חזור עד שכל החומרים מתווספים, המסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
העברת הבלילה למחבת Bundt מוכן להחליק את כך הבלילה היא אפילו.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
11
אופים עד העוגה מוגדר, חום זהוב, ובוחן עוגה מוכנס באמצע יוצא נקי, על 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
להעביר מתלה, לתת מגניב 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה חוט, להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סירופ מעט, על 5 דקות. מסננים ומניחים בצד כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
כאשר העוגה בטמפרטורת החדר, השתמש בשיפוד כדי לנקב חורים בכל רחבי החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
טפטוף הסירופ לתוך החורים בעוגה, כפית קטנה על ידי כף, מוודא שהוא נכנס לעוגה ולא זורם למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
16
בואו לשבת לפחות 4 שעות כך סירופ יכול לספוג לתוך העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ