עוגת חג המולד דנית
עוגת חג המולד הדנית לוקחת כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 213 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, תערובת פודינג וניל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת דנית תנור הולנדית , קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) ו- Kringle דנית מסורתית - מדנמרק .
הוראות
מכינים ואופים עוגה לפי הוראות האריזה, תוך שימוש בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בקערה, מקציפים חלב ופודינג לערבב 2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מערבבים פנימה מקרונים.
חותכים כל עוגה לרוחב לשניים.
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; למרוח במחצית מתערובת הפודינג. למעלה בשכבת עוגה נוספת; למרוח בג'לי. למעלה עם עוגה נוספת; למרוח בשארית תערובת הפודינג. למעלה עם העוגה שנותרה.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה. מקררים עד להגשה.