קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת חג המולד דנית

עוגת חג המולד דנית
עוגת חג המולד הדנית לוקחת כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 213 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, תערובת פודינג וניל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת דנית תנור הולנדית , קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) ו- Kringle דנית מסורתית - מדנמרק .

הוראות

1
מכינים ואופים עוגה לפי הוראות האריזה, תוך שימוש בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
חבילת מקרונים, מרוסקיםחבילת מקרונים, מרוסקים
1 חבילה (11-1/2 אונקיות) מקרונים, מרוסקים1 חבילה (11-1/2 אונקיות) מקרונים, מרוסקים
2
בקערה, מקציפים חלב ופודינג לערבב 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת מקרונים, מרוסקיםחבילת מקרונים, מרוסקים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מערבבים פנימה מקרונים.
4
חותכים כל עוגה לרוחב לשניים.
5
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; למרוח במחצית מתערובת הפודינג. למעלה בשכבת עוגה נוספת; למרוח בג'לי. למעלה עם עוגה נוספת; למרוח בשארית תערובת הפודינג. למעלה עם העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי