עוגת חג המולד של המלך - בולו ריי (פורטוגל)
עוגת חג המולד של המלך - בולו ריי (פורטוגל) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1118 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי אגוז מושלמים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מלך, דגי בקלה מבושלים, והולידה חג המולד פורטוגזית, עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, ו עוגת תפוזים (בולו דה Laranja) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה להמיס את השמרים עם 1/3 של חלב חם עד מומס לחלוטין.
לנפות את הקמח ולשים 1 כוס בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את השמרים עם החלב, קמצוץ של סוכר ומפזרים קצת קמח על גבי. השאירו במשך 10 דקות כדי לעלות את השמרים. אם זה לא עולה זה לא פעיל ואתה צריך להתחיל עם שמרים טריים.
אם השמרים עולים להמשיך עם העוגה שלך.
שים את 6 כוסות הנותרים של קמח מנופה בקערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים את הקמח ואת השמרים מהקערה, את הסוכר ואת החלב שנותר. צרף את המקצף שטוח ומערבבים לאט בהתחלה כך הקמח והחלב לא לטוס בכל מקום. כאשר כל החומרים משולבים לערבב במהירות בינונית כדי לקבל בצק נוקשה.
מוסיף את החמאה בטמפרטורת החדר, נתח בכל פעם, יין הנמל, המלח והביצים אחד בכל פעם, פועם היטב לפני שאתה מוסיף את הבא.
מערבבים על מהירות בינונית כדי לקבל בצק חלק ומבריק. בהתחלה הבצק הוא דביק מאוד אבל כפי שאתה מכה אותו הוא מתחיל להחזיק יחד כמו כדור, כי unsticks מן הצדדים.
כאשר הבצק מתחיל להתנתק מצדי הקערה לשנות את המקצף שטוח לקרס בצק ספירלי להכות במהירות בינונית במשך 15 עד 20 דקות. הבצק יהיה רך מאוד, אלסטי ודביק מאוד. אל דאגה!
מפזרים את החלק העליון של הבצק עם קצת קמח, מכסים במגבת תה נקי ומניחים על גבי לוח עץ, במקום חם וללא טיוטה. אפשר לעלות במשך 1 1/2 שעות או עד הוכפל. לשטוף את הוו הבצק ולחבר אותו למערבל הדוכן עבור הצעד הבא.
שים את הקערה בחזרה במערבל הדוכן עם הוו הבצק spital מצורף ולהסיר את הבצק.
מוסיפים את כל האגוזים ואת הפירות מסוכרים ומערבבים כדי לחלק אותם באופן שווה בבצק.
קח חותך עוגיות בקוטר 2 1/2 ולעטוף אותו עם רצועת רוחב 5 אינץ ' של נייר קלף מסביב. הכנס חלק מנייר הקלף מתחת ובתוך חותך העוגיות כדי שלא ייפתח. חמאה ואבק את החלק החיצוני של נייר הקלף.
מעבירים את הבצק עם החומרים על גבי הדלפק מקומח קלות, אבק את כפות הרגליים שלך בקמח ולעצב את הבצק לתוך יומן ארוך. זה בצק דביק אז פשוט להיות סבלני, זה שווה בזמן!
קו מגש גדול מרובע או עגול אפייה עם נייר קלף.
מעבירים את הבצק והופכים אותו לעיגול ומשאירים חור רחב באמצע ומחברים את קצות הלוג (הבצק דביק כך שהוא ידבק בקלות רבה).
שים את חותך העוגיות המצופה באמצע המעגל כדי שהעוגה לא תיסגר במרכז בזמן שהיא מבשלת.
מכסים את העוגה במגבת תה נקייה ומאפשרים לעלות על לוח עץ במקום חם ללא טיוטה במשך 1 שעה או עד כפול בגודל.
מראש לחמם את התנור ל 275 F עם מתלה באמצע.
לקשט את העוגה עם אגוזי מלך חצויים, דובדבנים ורצועות של אגס מסוכר ואופים במשך 30 דקות.
הסר את חותך העוגיות מהמרכז ולהמשיך לאפות עוד 10 עד 15 דקות עד חום זהוב וזה נשמע חלול כאשר אתה מקיש על זה.
שים את העוגה על מתלה קירור, להפיץ את ג ' לי פירות עם מברשת בעוד עדיין חם לתת לו לסיים מבריק. אפשר להתקרר לחלוטין אבק עם סוכר זיגוג.
עבור גרסת העוגה של המלכה, ההליך הוא בדיוק אותו הדבר, אתה רק להשמיט את הפרי מסוכר.