עוגת חטיף מולסה תפוחים
עוגת חטיף תפוח דורש כ 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו עוגת חטיף מולסה תפוחים, עוגת חטיף מולסה אוכמניות, ו עוגת תפוחים-מולסה הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם התקצרות; קמח קל.
בקערה קטנה, לערבב 1 3/4 כוסות של הקמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לנצח סוכר חום וחמאה 1/2 כוס עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם. במהירות נמוכה, פעימה במולסה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם 1/2 כוס חלב, מכות אחרי כל תוספת רק עד חלקה.
מערבבים הנותרים 1/4 כוס קמח התפוחים. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 2 שעות.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר, 1/4 כוס חמאה, 2 כפות חלב ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה. עוגת פרוסט.
מפזרים אגוז מוסקט נוסף, אם תרצה בכך.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.