לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, תמצית ונילן, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 37%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קציר חטיף לערבב, עוגת קציר, ו עוגת קציר גן.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
קינמון
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הביצים, רסק התפוחים והווניל; מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה את הגזר והצימוקים (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
גזר
צימוקים
וניל
ביצה
3
מורחים באופן שווה בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "