עוגת חטיף רסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חטיף רסק. מתאים ל-9 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קצפת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת חטיף רסק תפוחים, עוגת חטיף רסק תפוחים עם Streusel אגוז שיבולת שועל, ו עוגת תפוחים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. במחבת מרובעת ungreased 8 אינץ', לערבב קמח, 1 כוס סוכר חום, allspice וסודה אפייה עם מזלג. מערבבים בכל המרכיבים עוגה הנותרים עד מעורבב.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ב 1 1/2-סיר ליטר, לחמם את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום מעט. מרתיחים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. (שימו לב היטב; התערובת נשרפת בקלות.) חנות רוטב במקרר.