עוגת חמאה הפכפכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, חלבוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאה Brickle, עוגת חמאה Brickle, ו עוגת גלידה חמאה Brickle.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 13x9 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
לנפות את הקמח, סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
סוכר מגורען
קמח לכל מטרה
מלח
3
מערבבים את התקצור, חלב ווניל. לנצח עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
וניל
חלב
4
מוסיפים את החלבונים ומכים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו להתקרר ואז קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרח
8
כדי להפוך את הדובדבן: להמס חמאה בסיר עד שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
הסר מהחום ולהוסיף את הסוכר של הממת, התאדה חלב או חצי וחצי, מים חמים 1-1/2 כפיות תמצית וניל. הכה במהירות בינונית במשך שלוש דקות. ואז לשפוך הדובדבן על העוגה ולאפשר הדובדבן להגדיר. תהנו!