עוגת חמאה Phila
עוגת חמאה של פילה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה קלה עם ציפוי חמאה משחימה, עוגת החמאה הטובה ביותר עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת חמאה עם ציפוי חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס סוכר לבן, קיצור 1/4 כפית מלח. הכה את הביצה ומערבבים במשך דקה אחת או עד מעורבב היטב
ממיסים את השמרים בחלב החם.
מוסיפים את התערובת חלב ושמרים, וניל 2 1/2 כוסות קמח לתערובת קיצור.
מערבבים במשך 3 דקות עם וו בצק או עם ידיים.
להפוך את הבצק על לוח מקומח ללוש במשך דקה אחת.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות בגודל בינוני, מכסים ומניחים במקום חם לעלות במשך 1 שעה.
בעוד הבצק עולה להכין ציפוי חמאה דביק.
מערבבים את הסוכר הנותר, חמאה ומלח.
מוסיפים את הביצה וסירופ תירס.
מוסיפים את הקמח, המים והוניל ומערבבים לשלב. תניח בצד.
גריז שני 9x9 אינץ ' מרובע מחבתות אפייה.
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות ומניחים אותם לתוך המחבתות מוכנות. Crimp הקצוות חצי את הצדדים של המחבתות כדי למנוע את ציפוי פועל מתחת. עם מזלג לחורר אותו לתוך החלק התחתון של הבצק. מחלקים את הציפוי לשני חלקים שווים ומתפשטים על הבצק בכל מחבת.
תן לעוגות לעמוד במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים עוגות במשך 30 דקות. אל תספוג יותר מדי, ציפוי צריך להישאר דביק. לאחר העוגות יש מקורר מפזרים צמרות עם סוכר ממתקים.