עוגת חמאת בוטנים VI
עוגת חמאת בוטנים VI דורשת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 428 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד W / חמאת בוטנים זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז התחתון של 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאת בוטנים ומרגרינה עד מתפורר. שמור 1 כוס תערובת פירור. לתערובת הפירורים הנותרת, יוצקים חלב, ביצים, וניל, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מערבבים היטב ויוצקים למחבת.
מפזרים למעלה עם תערובת פירור שמורה שבבי שוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.