קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

חזה בקר חריף של דודה ג'יני

חזה בקר חריף של דודה ג'יני
בשר בקר חריף של דודה ג'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 741 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. . אם יש לך מים, בשר בקר, תערובת מרק בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: חזה בקר חריף, יין אדום חזה בקר מטוגן ברוטב חזרת ודיסקי הטיסה של דודה ריפקה, ו בשר בקר חריף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Place brisket in a 10x15 inch rasting pan.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הוסף את הזנגביל המרוסק מצליפה סביב חזה הבקר. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את מרק הבצל עם המים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים היטב ושופכים על חזה הבקר. ואז לשפוך את רוטב צ ' ילי מעל חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והבצל למחבת הצלייה סביב חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך כאשר נעשה כדי לדלל את הרוטב בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. Rancho Sisquoc Syrah עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% יין סירה מכרם מקמורי של ראנצ ' ו סיסקו, נבחר ותוסס בשיא טעמיו. עונת גידול ארוכה ומלחיצה עקב בצורת באמת מבליטה את המהות של סירה. אוכמניות חזקות ממלאות את הפה ומותירות טאנינים לעיסים שמסתובבים בגימור ארוך ורך. תיהנו עם סלט סלק בלסמי קלוי ושליו קלוי.