עוגת חמאת בוטנים עם קרום שוקולד
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם חמאה, שמנת, חמאת בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו עוגת גלידה Bananan שוקולד עם חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבוטנים, פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה בקערה ולטפוח למטה למחבת עוגה.
אופים בתנור 350 מעלות שחומם מראש במשך 10 דקות כדי טוסט מעט. ברגע שהוא יוצא מהתנור, מפזרים את תחתית הקרום עם השוקולד המגולח ומניחים בצד. זה צריך להמיס, ואז להגדיר מאוחר יותר.
מילוי חמאת בוטנים: באמצעות מיקסר עם מצורף משוט, שמנת יחד את גבינת שמנת, חמאת בוטנים, חלב ואבקת סוכר עד אור ורך, על 1 1/2 דקות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים ושופכים אותו לתוך קליפת העוגה. להקפיא במשך 4 עד 5 שעות. שעתיים לפני שמגישים פאי במקרר. לגלח שוקולד מעל הראש רק לפני ההגשה.