חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 604 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, שוקולד, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים & ציפוי חמאת בוטנים שוקולד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. Spray 2 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס בישול הוסיף קמח. תחתית קו עם סיבובים של נייר קלף.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את החמאה הרכה ואת החמאה ומערבבים על נמוך (השתמשתי במערבל לעמוד עם משוט) עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4
לטאטא את הביצים, וניל מקורר קפה יחד בקערה אחרת ולהוסיף הבלילה ב 3 תוספות, מגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים עד מעורבב. נסה לא להכות הרבה אוויר לתוך תערובת הביצה כמו שאתה מוסיף את זה-רק לערבב היטב. לגרד את תחתית הקערה ולוודא לערבב את כל הבלילה.מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים על מדף מרכזי במשך 38 עד 44 דקות או עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בואו מגניב מחבתות במשך כ 5 דקות, להפוך על מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
6
הסר קלף כאשר מגניב.ציפוי שוקולד: ממיסים את שני השוקולדים במיקרוגל, דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים רותחים בקושי; להפריש להתקרר.מקציפים את החמאה עד שמנת. ודא שזה לא קר מדי או שזה עלול לגרום לשוקולד להתמצק מחדש. מערבבים את כוח הקקאו, על כוס אבקת הסוכר, ואת שוקולד מותך מקורר. לגרד צדדים של קערה להכות היטב; להוסיף אבקת סוכר שנותר, ולאחר מכן להוסיף חלב בטמפרטורת החדר, וניל ומלח, מכות וגירוד עד שאתה מקבל את העקביות שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
רול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי