עוגת חתוך פרפר
עוגת חתוך פרפר עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. יש קינוח זה 422 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-306 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חתיכת קרטון מכוסה, סוכריות, קצפת ציפוי רך, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת פרפר, עוגת פרפר, ו עוגת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). הפוך ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת עבור שני 8 אינץ 'או 9 אינץ' סיבובים. לעטוף ולהקפיא שכבה 1 לשימוש אחר. להכניס למקרר או להקפיא את השכבה שנותרה 30 עד 60 דקות או עד המשרד לטיפול קל יותר.
באמצעות סכין משונן, לחתוך מעוגל העליון את העוגה על פני השטח; מקום לחתוך בצד למטה.
לחתוך עוגה לשניים; לחתוך חריץ בכל צד לחתוך, מעט מתחת למרכז, כדי ליצור כנפיים כפי שמוצג בתרשים. כדי להפוך את הפרפר, לארגן 2 כנפיים על מגש מכוסה בנייר כסף; להשתמש 2 של חתיכות מחורצים שנותרו כדי ליצור את הגוף, זמירה במידת הצורך. לצרף חתיכות יחד עם כמות קטנה של ציפוי.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מעל וצדדים לאטום בפירורים. להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. כל העוגה קפואה.
מפזרים סוכרים צבעוניים. מתאר כנפיים וגוף עם ג ' ל לקשט. לקשט כנפיים עם סוכריות שונות לפי הצורך.
רול לחמניות חטיף פירות לעשות אנטנות. החנות מכוסה באופן רופף.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.